ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ 18.12.20

Αθήνα, 14 Δεκεμβρίου 2020

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με δεδομένο το σημαντικό πλήγμα που δέχονται οι επιχειρήσεις μας, αφού τελούν σε δεύτερο κύκλο υποχρεωτικής αναστολής λειτουργίας τους, συμμεριζόμαστε πλήρως την αγωνία και τον προβληματισμό που διακατέχει όλους σας.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων διοργανώνει τηλεδιάσκεψη για τους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 15.00

Στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τα ακόλουθα θέματα:

1- σημαντικές εξελίξεις για την μόνιμη ένταξη του ΦΠΑ στην παροχή υπηρεσιών σωματικής άσκησης στον συντελεστή ΦΠΑ 6%

2- προτάσεις για ιδιαίτερα μέτρα στήριξης των γυμναστηρίων από την Πολιτεία

3- Υποχρέωση των γυμναστηρίων για ηλεκτρονική τιμολόγηση

4- Διαδικασίες για την απαλλαγή καταβολής δημοτικών τελών από τα γυμναστήρια

5- ενέργειες και δράσεις για την άμεση επαναλειτουργία των γυμναστηρίων

Για την εξασφάλιση πρόσβασης στην τηλεδιάσκεψη, σας παρακαλούμε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά για την διάθεση κωδικού πρόσβασης, στα γραφεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων στο 210-9765100, από την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020 έως την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020 καθημερινά, μεταξύ των ωρών 11.30-14.00 και 16.30-18.30.

Τέλος, σας διαβεβαιώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων προσπαθεί συνεχώς για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τα γυμναστήρια.

Πιο συγκεκριμένα, οι προσπάθειες μας κατατείνουν σε τρεις άξονες: α) την εξασφάλιση πολλαπλών ιδιαίτερων μέτρων στήριξης από την πολιτεία για τα γυμναστήρια, β) τη συντομότερη επαναλειτουργία των γυμναστηρίων και γ) η επαναλειτουργία των γυμναστηρίων να γίνει με προϋποθέσεις και υγειονομικά πρωτόκολλα όσο το δυνατόν λειτουργικής εφαρμογής.

Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και καλή δύναμη σε όλους.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γενικός Γραμματέας

Γιάννης Γκόβας                                                       Δώρος Κλεοβούλου